Product number: 400822
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Product information "Waterkloof Astraeus Méthode Cap Classique Brut"
The Waterkloof Astraeus MCC Brut has an inviting scent of delicious aromas of freshly baked sponge cake, crispy biscuits and fine hints of ripe stone fruit. On the palate it presents itself with a stunning complexity and wonderful nuances of fresh green apples and crispy biscuits. The fine acidity gives this first-class MCC an excellent structure. A truly masterly cork popper!
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Properties "Waterkloof Astraeus Méthode Cap Classique Brut"
Alkoholgehalt [Vol%]: | 12 |
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Allergenkennzeichnung: | contains sulfite |
Altersbeschränkung: | from 16 years |
Anbauland: | South Africa |
Art der Abfüllung: | Bottle |
Auszeichnungen: | John Platter, John Platter 3 Stars + (80-82 Pkt.), John Platter 3.5 Stars + (83-85 Pkt.), John Platter 4 Stars + (86-89 Pkt.), John Platter 4.5 Stars + (90-94 Pkt.), awarded wines |
Dominierende Rebsorte: | Chardonnay |
Flaschengröße [Liter]: | 0,75 |
Geschmack: | dry |
Inverkehrbringer: | Curry Premium Wines oHG, D-86938 Schondorf |
Jahrgang: | no vintage |
Passende Gerichte: | aperitif |
Qualitätsstufe: | Methode Cap Classique |
Rebsorten: | Chardonnay |
Reinsortig / Cuvée: | mono varietal |
Restzucker [g/l]: | 3.7 |
Serviertemperatur [°C]: | 6 - 8 |
Säuregehalt [g/l]: | 6.8 |
Verschluss: | cork |
Voraussichtlich lagerfähig bis (bei optimaler Lagerung): | 2025 |
Weinart: | Schaumwein |
Weinausbau: | wooden barrel |
Weinbauregion: | Elgin |
Weinfarbe: | white |
Weinmacher: | Nadia Barnard, Nadia Langenegger |
Wein zum Essen: | Aperitif |
pH-Wert: | 3.2 |