Product number: 400649
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Product information "Boschendal Brut Rosé Méthode Cap Classique"
Boschendal Brut Rosé flows into the glass in a delicate pink colour and exudes heavenly, berry-like and subtly yeasty aromas. This Method Cap Classique presents itself fresh and fresh with a classic and elegant character - a great wine to toast!
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Properties "Boschendal Brut Rosé Méthode Cap Classique"
Alkoholgehalt [Vol%]: | 12.5 |
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Allergenkennzeichnung: | contains sulfite |
Altersbeschränkung: | from 16 years |
Anbauland: | South Africa |
Art der Abfüllung: | Bottle |
Auszeichnungen: | John Platter, John Platter 3 Stars + (80-82 Pkt.), John Platter 3.5 Stars + (83-85 Pkt.), John Platter 4 Stars + (86-89 Pkt.), Michelangelo, Michelangelo Gold, Michelangelo Silver, Tim Atkin, Tim Atkin 85/100, Tim Atkin 86/100, Tim Atkin 87/100, Tim Atkin 88/100, Tim Atkin 89/100, Tim Atkin 90/100, Veritas, Veritas Bronze |
Dominierende Rebsorte: | Pinot Noir |
Flaschengröße [Liter]: | 0,75 |
Geschmack: | dry |
Inverkehrbringer: | Curry Premium Wines oHG, D-86938 Schondorf |
Jahrgang: | no vintage |
Passende Gerichte: | Austern, Lachs, aperitif |
Rebsorten: | Chardonnay, Pinot Noir, Pinotage |
Reinsortig / Cuvée: | blend |
Restzucker [g/l]: | 10 |
Serviertemperatur [°C]: | 6-8 |
Säureampel: | low |
Säuregehalt [g/l]: | 5.8 |
Verschluss: | cork |
Voraussichtlich lagerfähig bis (bei optimaler Lagerung): | 2025 |
Weinart: | Schaumwein |
Weinausbau: | steel barrel |
Weinbauregion: | Western Cape |
Weinfarbe: | rosé |
Weinmacher: | Lizelle Gerber |
Wein zum Essen: | Aperitif, Fisch |
pH-Wert: | 3.5 |